Reasumując, dojdzie do tego że aby sobie poszaleć to trzeba będzie jeździć na tor, niemieckie autostrady czy po prostu na alpejskie serpentyny :diabelski_usmiech
czyli w zasadzie zachowywać się tak, jak zachowują się kierowcy wszystkich cywilizowanych krajów na świecie
Pozostaje jeszcze Need4Speed :diabelski_usmiech
Dziś przeglądając allegro zobaczyłem cos takiego http://allegro.pl/nakladki-3d-na-zac...234220440.html
poniewaz chce pomalować zaciski a farba dobra kosztuje dokładnie tyle co te nakładki zastanowiło mnie to czy może nie lepiej będzie takie nakładki kupić, ale nie wiem czy to będzie pasować. Czy ktoś z was może ma takie?, czy się mieszczą a może są za duże?
No bez jaj. Nie rób wsi.
Weź to zwykłym sprejem z OBI pomaluj czy coś. Z kolegą malowaliśmy jego zaciski w Kiwiku w zeszłe wakacje i do tej pory się trzymają.
agro, wieś tuning na maksa.....hamulce mają: 1. hamować , 2. wyglądać i nie można mylić tej kolejności. Taka jest logika, jak ktoś zakłada oryginalne brembo. Ty chcesz te punkty pomieszać.
g4cek, nie ma sensu kupować specjalnych farb - ja kupiłem puszkę za 20 zeta i juz dwa auta wymalowałem i jeszcze zostało na reszte. Nawet jakbys miał raz na sezon malować to jest z tym nie duzo roboty. http://www.hammerite.pl/tips/index.html - tą farba maluje
Ja za pierona bym tego nie założył.
piotrek_os, Ty masz cierpliwość :szeroki_usmiech Kolega juz dywagował w temacie o malowaniu zacisków, tam nawet są zdjęcia puszek, Hammerite też, sam wrzucałem :lol:
hotrain, na pewno ma większą niż ty, dowiadywałem się ale akurat gdybyś czytał uważnie to byś wiedział ze o rodzaj farby się nie pytałem tzn czy mat czy połysk. andrzej111, pare rzeczy zrobiłem, jak znajde chwilę to zamieszcze zdjęcia octavi, a tak na szybko to obszyłem kierownice i gałkę skórą, podświetliłem klamki w środku, obkleiłem ramkę klimatronika popielniczkę i lewarka folią, domykanie szyb ustawiłem sobie, założyłem felgi 16 cali motorsport (przynajmniej tak jest na dekielku napisane ) założyłem kierunki w błotnikach na przezroczyste, tdi logo zamieniłem z tyłu na klapie na napis GACEK, zmieniłem fotele na te z matami podgrzewanymi ale nigdy ich nie podłączyłem, kupiłem kluczyk scyzoryk z 3 przyciskami (miałem z 2) wypolerowałem przednie lapmy, założyłem głośniki na przód hertz esk 165 i dwetery HT18 też hertza, zmieniłem radio z fabrycznego na clariona z usb dalej nie pamiętam to chodzi o zmiany które dokonałem, sam nie wymieniłem oczywiście napraw
ziś przeglądając allegro zobaczyłem cos takiego http://allegro.pl/nakladk...2234220440.html
poniewaz chce pomalować zaciski a farba dobra kosztuje dokładnie tyle co te nakładki zastanowiło mnie to czy może nie lepiej będzie takie nakładki kupić, ale nie wiem czy to będzie pasować. Czy ktoś z was może ma takie?, czy się mieszczą a może są za duże?
blackrs, made in Australia bodajże felgi kupiłem nowe człowiek mi mówił że to firma motorsport i niby na dekielku tak jest ale... mówił że ta firma robi felgi dla bmw, aczkolwiek nie zależało mi na firmie tylko na wzorze i gwarancji 36 miesięcy
[ Dodano: Pią 06 Kwi, 12 21:34 ] Biszczu, i z niego chyba skorzystam choć kolor MikeWRC, jest poprostu dla mnie idealny
Komentarz